RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterlyser vitner til dødsulykke på Carl Berner

Sist oppdatert:
Oslo (NTB-Alexander Vestrum): Fortsatt ønsker politiet å snakke med vitner til bussulykken der en mann omkom på Carl Berners plass i Oslo. Blant annet gjelder det to kvinner som snakket med sjåføren rett etterpå.

Blodprøven av bussjåføren Oslo er nå ferdig analysert. Den viser at hun verken var påvirket av alkohol eller narkotika, opplyser påtaleansvarlig i saken, politiadvokat Jeanette Westlund Hegna, til NTB.

Sjåføren er siktet for overtredelse av veitrafikklovens paragraf tre, for ikke å ha vært tilstrekkelig aktpågivende og varsom i trafikken. Politiet har tidligere opplyst at de tror hun har tråkket på gassen i stedet for bremsen.

- Vi avventer noen avhør og tekniske undersøkelser. Det er vanskelig å si når vi er ferdige. Noe vil være klart i ukene som kommer, og så må vi vente på noen av rapportene, sier Hegna.

En mann mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en buss ved Carl Berners plass i Oslo 15. desember i fjor. Bussen kom ut av kontroll, raste ned en skrent og endte opp i et juletreutsalg. Kort tid før dødsulykken kolliderte samme buss med en personbil på Rosenhoff, nord for Carl Berners plass. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere