RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

NYE TIPS: 12 år gamle Kristin Juel Johannessen ble drept i 1999.
NYE TIPS: 12 år gamle Kristin Juel Johannessen ble drept i 1999. Foto: Privat

Politiet følger opp nye tips i Kristin-saken

Store mengder materiale fra tidligere etterforskning av drapet på Kristin Juel Johannessen må dobbeltsjekkes. Samtidig har politiet i Vestfold fått inn nye tips.

– Ja, vi har fått inn nye tips i saken. De må følges opp, så vi kan ikke kommentere hva tipsene går på, sier konstituert visepolitimester Ole Bjørn Sakrisvold i Vestfold politidistrikt til NTB mandag.

En 38 år gammel mann er siktet for drapet på tolvåringen i Hedrum i Larvik i 1999. Han ble dømt for drapet i 2001, men senere frikjent og tilkjent erstatning.

Det er nye DNA-spor fra 38-åringen som ble funnet under fingerneglene til den drepte, som gjør at han på ny er siktet. Han ble fredag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Tidlig mandag formiddag meldte politiet i Vestfold at den drapssiktede skulle avhøres videre i løpet av mandagen. Det tilbakeviser Sakrisvold noen timer senere.

– Han skal ikke avhøres i dag, slår visepolitimesteren fast. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere