Politiet fikk melding om at det var avfyrt skudd på en restaurant i Nydalen i går rundt klokken 21.40. Det var den ansatte selv som kontaktet politiet. Vedkommende ble ikke fysisk skadet.

Politiet melder at de var raskt på stedet med flere patruljer. Per nå er ingen pågrepet, men etterforskningen pågår for fullt.

– Vi oppfordrer de som kan ha opplysninger om hendelsen, vet hvem gjerningspersonen kan være eller har andre opplysninger som kan opplyse saken om å snarlig ta kontakt med politiet, sier Anne Alræk Solem, leder etterforskningsseksjon drap.

Nå går politiet ut med bilder av gjerningspersonen, som skal ha vært ikledd mørke klær, med et rødt fritthengende merke på venstre arm, samt skrift på brystet i hvitt og rødt.

Vedkommende skal ha løpt fra stedet etter hendelsen. Politiet oppfordrer gjerningspersonen til å melde seg for politiet.

– Per nå har vi ikke informasjon som tilsier at det er noen sammenheng med andre hendelser i Oslo. Det er imidlertid tidlig i etterforskning og det er for tidlig å si noe om foranledning og motiv for handlingen. Dette vil være fokus for videre etterforskning. Vi etterforsker saken bredt og jobber ut ifra flere ulike hypoteser, sier Solem.

Hendelsen skjedde sent på kvelden i går og det var trolig flere personer ute i nærområdet på dette tidspunktet. Politiet vil igjen oppfordre publikum som kan ha sett noe før, under eller etter hendelsen til å ta kontakt.

Tilsvarende ønsker politiet også annen informasjon som kan opplyse saken. Politiet er interessert i alt fra bilder, video og eventuelt vitneopplysninger, skriver de i en pressemelding.