*Nettavisen* Nyheter.

Politiet går ut med tegning etter voldtektsforsøk

Oslo (NTB): Politiet går ut med en fantomtegning av en mann som skal ha stått bak et voldtektsforsøk på Frogner i Oslo natt til søndag. Han skal også ha kommet med tilnærminger til flere andre.

Voldtektsforsøket fant sted i området ved Frognerveien og Balders gate rundt klokka 3.45 natt til søndag. Kvinnen som ble angrepet, satte seg kraftig til motverge, og gjerningsmannen stakk fra stedet, opplyser politiet.

Politiet har fått tips om at en mann med tilsvarende utseende og tilnærmingsmåte har kontaktet flere unge kvinner på gata på Frogner og Majorstua de siste ukene. Han framstår som pågående, tar direkte kontakt med fremmede kvinner og gir uttrykk for at han ønsker å bli med dem videre.

En fantomtegning av mannen er blitt utarbeidet i samarbeid med fornærmede. Mannen er om lag 30- 35 år gammel, 180- 185 centimeter høy, har noe orientalske trekk med smale øyne og høye, markerte kinnbein, kort svart hår og normal, muskuløs kroppsbygning. Han snakker gebrokkent norsk og engelsk.

Mannen gikk i svart jakke, svarte bukser, hvit skjorte og hansker natt til søndag. Han skal ha et intenst og stirrende blikk og kan framstå som ruset.

Personer som har opplysninger som kan bidra til å identifisere mannen, bes ta kontakt med politiet i Oslo. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.