RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet har etterforsket Stathelle-saken ferdig

Tønsberg (NTB): Nå blir det opp til statsadvokaten å vurdere om bevisene mot politimannen som er siktet for forsettlig drap på Linn Madelen Bråthen (33), holder til å ta ut tiltale.

- Vestfold politidistrikt har oversendt sin innstilling i den såkalte Stathelle-saken til Vestfold og Telemark statsadvokatembeter, sier politiadvokat Lise Dalhaug i Vestfold politidistrikt.

Hun vil imidlertid ikke opplyse hva innstillingen lyder på eller det øvrige innholdet i den, men poengterer at «politiet har dannet seg et godt bilde av den siktedes bevegelser i for- og etterkant» av dødstidspunktet.

Linn Madelen Bråthen (33) ble funnet død i vannet ved Sandøya utenfor Brevik i Telemark 3. august. Politiet antok først at det dreide seg om et selvmord, men en politimann (40) ble etter kort tid siktet for forsettlig drap.

- Politiet har foretatt over hundre vitneavhør, gjennomgått overvåkingskameraer og andre elektroniske spor, herunder kontakt mellom den avdøde og den siktede på sosiale medier, sier Dalhaug. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere