*Nettavisen* Nyheter.

Politiet har fått nytt lydopptak i Tina-saken

Tina Jørgensen (innfelt) ble funnet i kummen på parkeringsplassen utenfor Bore Kirke i Rogaland etter å ha vært forsvunnet i nesten en måned i 2000. . Foto: Carina Johansen (NTB scanpix)

Politiet har fått et nytt lydopptak i Tina-saken, opplyser politiet i Rogaland.

16.10.15 22:08

Etter et nyhetsoppslag i TV 2 fredag kveld, bekreftet politiet at lensmannskontoret i Lyngdal fredag mottok et lydopptak i forbindelse med saken om den drepte Tina Jørgensen. Ifølge kanalen er det en av de fire som er siktet i saken som snakker på det nye lydopptaket. Han kommer med svært detaljerte opplysninger rundt det angivelige åstedet og funnstedet.

– Politiet i Rogaland vil høre gjennom dette. Etterforskningsledelsen vil ikke gi ytterligere kommentarer om opptaket eller etterforskningen av Tina-saken gjennom helgen, heter det i en pressemelding fra Rogaland politidistrikt.

24. september 2000 forsvant 20 år gamle Tina Jørgensen sporløst etter å ha tilbrakt kvelden på byen sammen med kjæresten. En storstilt leteaksjon ble gjennomført i Stavanger-området.

En måned senere ble liket av Tina Jørgensen funnet ved en tilfeldighet i en dreneringskum på parkeringsplassen ved Bore kirke på Jæren. Obduksjonen viser at hun ble slått i hjel. Tinas kjæreste ble siktet for drapet, men siktelsen ble frafalt.

I september i år ble fire menn siktet i saken, alle opprinnelig fra Lyngdal. Alle fire nekter straffskyld. De er alle løslatt fra varetektsfengsel, men siktelsene er opprettholdt. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.