RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet har foretatt nye avhør i Therese-saken

Drammen (NTB): Politiet i Drammen har i høst avhørt flere personer i forbindelse med Therese-saken. Det er blant annet opplysninger fra advokat Fridtjof Feydt som har ført til de nye avhørene.

Det er snart 25 år siden Therese forsvant på Fjell i Drammen, og politiet har de siste månedene avhørt flere menn i forbindelse med saken, selv om den ikke er gjenåpnet.

- Vi har gjort undersøkelser i forhold til enkeltpersoner, men ingen avhør har brakt oss nærmere svaret, sier politijurist Jarle Vist i Søndre Buskerud politidistrikt til ABC Nyheter.

Han sier at politiet har hatt en gjennomgang av saken etter at den ble gjenåpnet i Sverige fordi Sture Bergwall (tidligere kjent som Thomas Quick) i fjor ble frikjent for drapet.

Advokat Feydt representerer Thereses mor, Inger-Lise Johannessen, og har tidligere kritisert politiet i Søndre Buskerud politidistrikt for å holde tilbake opplysninger.

Ifølge ABC Nyheter skal en av de mennene som er avhørt, også ha vært i søkelyset under etterforskningen på slutten av 80-tallet. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere