*Nettavisen* Nyheter.

Politiet i København etterforsker trippeldrap

København, Danmark 20151111. Tre personer er funnet døde i en leilighet i København. Onsdag ettermiddag er tre personer fundet døde på Frederiksberg. Foto: Claus Bech (NTB scanpix)

Tre unge menn ble onsdag funnet døde i en leilighet på Frederiksberg i København. Politiet etterforsker saken som drap.

Politiet var onsdag svært tilbakeholdne med opplysninger om saken, etter at tre personer på 19,23 og 24 år ble funnet døde. Dødsfallene ble først omtalt som mistenkelige, men natt til torsdag opplyste politiet at de etterforsker dette som en drapssak.

Politiet ble varslet onsdag klokken 14.08, og området rundt den aktuelle bygningen ble sperret av. Utover dagen og kvelden ble det gjennomført avhør, likskue og tekniske undersøkelser på åstedet.

– Resultatet av dette arbeidet gjør at politiet anser dette for å være et trippeldrap, som trolig har skjedd mellom midnatt og onsdag morgen klokken 4, heter det en pressemelding fra politiet i København. Politiet ønsker foreløpig ikke å si mer om saken. Det er ikke kjent hva slags relasjon det er mellom de drepte eller hvem som står bak drapene. Pressemeldingen sier ikke noe om hvorvidt noen er pågrepet i saken.

Det er heller ikke kjent hvordan de tre mennene er drept, men naboer har forklart at de hørte flere skudd fra leiligheten natt til onsdag.

– Jeg vil tro at jeg hørte ti til tolv skudd. Det hørtes i hvert fall ut som skudd, sier en av naboene til avisen Ekstra Bladet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag