RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet jakter stifter av et titall branner i Bergen

Sist oppdatert:
Bergen (NTB): Politiet i Bergen leter etter en brannstifter etter at en rekke søppelkasser rundt om i byen ble tent på natt til torsdag. Alle brannene ble slukket etter kort tid.

Det første tilfellet ble meldt ved Muséplassen klokken 23.17 onsdag kveld. En sofa og 13 søppelkasser i områdene Frydenbølien, Danmarksplass, Nedre Korskirkeallmenning og Michael Krohns gate ble deretter påtent i de påfølgende timene fram til klokken 05.16.

- Brannene har gått oppetter husvegger, men blitt slukket raskt, og ingen har blitt skadet, sier operasjonsleder Preben Wallestad i Hordaland politidistrikt til NTB.

Bergen sentrum politistasjon skal etterforske saken, men tidlig torsdag morgen hadde politiet ennå ikke fått noen vitnebeskrivelser av noen brannstifter.

- Etterforskerne er nå på plass og skal begynne å nøste i saken. Vi har ikke foretatt noen pågripelser i løpet av natten, sier operasjonsleder Morten Kronen til NTB ved åttetiden torsdag morgen.

Han understreker at politiet ser svært alvorlig på ildspåsettelsene ettersom det er mye trebebyggelse og dermed stor spredningsfare i området der søppelkassene ble påtent. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere