RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet knytter funn av ny bil til gullsmedran i Oslo

En utbrent bil ble funnet like etter ranet av gullsmedbutikken Sheikh Enterprises på Grønland i Oslo lørdag. Nå har politiet funnet enda en bil som de knytter til ranet.
En utbrent bil ble funnet like etter ranet av gullsmedbutikken Sheikh Enterprises på Grønland i Oslo lørdag. Nå har politiet funnet enda en bil som de knytter til ranet. Foto: Jørgen Berge (Nettavisen)
Sist oppdatert:
Politiet fant tirsdag en ny bil som de knytter til ranet av en gullsmedbutikk på Grønland i Oslo lørdag.

- Jeg kan bekrefte at vi fant enda en bil på tirsdag, som også settes i sammenheng med ranet, opplyser Einar Aas, leder av seksjon for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt til NRK.

Les også:Væpnet ran i Oslo

Fire personer deltok i ranet av gullsmedforretningen Sheikh Enterprises lørdag formiddag. Ranerne kom kjørende i en bil, og tre av dem løp inn i forretningen. Der slo de i stykker glassmontere med brekkjern og tok med seg innholdet i en medbrakt bag. Det ble også avfyrt skudd under ranet.

Ranerne flyktet fra stedet i en svenskregistrert Audi som ble satt i brann i Heimdalsgata bare tre-fire minutter etter ranet på Grønland rundt klokka 12. I bilvraket fant politiet blant annet deler av ransklærne.

Les også:Her går ranerne berserk

Nå har politiet funnet en ny bil som de mener ble brukt under ranet. Bilen ble funnet i Arups gate i Oslo tirsdag. Bilen vil bli undersøkt av kriminalteknikere.

Aas vil ikke fortelle hva som gjorde at politiet fant fram til bilen, men sier det er fremdrift i saken.

- Vi holder alle muligheter åpne, men det er opplysninger som peker i retning Sverige. Holdepunktene for det er styrket, sa Aas til NTB mandag. (©NTB)

Les også:Brutale ranere fortsatt på frifot

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere