*Nettavisen* Nyheter.

Politiet: Mannlig massør (56) voldtok kvinne under massasjetime

 

Advokat Mona Høiness forsvarer den tiltalte mannen. Bildet er fra en tidligere anledning.  Foto: Terje Bendiksby (NTB scanpix)

Kvinnen gruer seg til å møte den tiltalte mannen i retten.

08.09.19 10:49

Onsdag må en 56 år gammel massør møte i retten tiltalt etter voldtektsbestemmelsens paragraf 291. Politiet mener at mannen 3. november 2017, under en massasjetime, forgrep seg på en kvinne i 40-årene.

Ifølge tiltalen skal overgrepet ha skjedd på en klinikk på et kjøpesenter øst i Oslo. Politiet mener at han befølte en kvinnen i underlivet da hun lå på massasjebenken, kun iført truse.

Han skal deretter han presset hodet hennes ned i benken samtidig som han begikk overgrepet.

Det straffbare forholdet skjedde midt på dagen. Mannen er også tiltalt for å ha misbrukt sin stilling eller et tillitsforhold.

- Jeg ønsker ikke å kommentere saken på nåværende tidspunkt, sier mannens forsvarer Mona Høiness til Nettavisen.

Her kan du tipse Nettavisens journalist på mail, eller ring 02060. Vi kan legge til rette for kryptert kommunikasjon dersom ønskelig.

Kvinnen har slitt med psykiske problemer etter overgrepet.

- Min klient har det ikke bra etter det som skjedde. Det hadde blitt opparbeidet et tillitsforhold som ble fullstendig brutt. Hun er krenket, og har vært plaget i ettertid, sier bistandsadvokat Line Margareta Foss til Nettavisen.

- Hun har også fått profesjonell hjelp etter hendelsen. Hun gruer seg til å møte tiltalte i retten, men mener det er viktig å vitne fordi tiltalte må stå til rette for det han har gjort.

Øvre strafferamme for voldtektsbestemmelsen mannen er tiltalt etter, er ti års fengsel. Men det er lite trolig at det er snakk om øvre sjiktet i denne saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.