RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet mener hun slo for å drepe

(Nettavisen)
Sist oppdatert:
Politiet mener at den 34 år gamle kvinnen ville drepe da hun slo mannen i hodet med hammer.

Den 34 år gamle kvinnen er siktet for forsettlig drap på en venn av familien, opplyser Oslo politidistrikt tirsdag. Det betyr at politiet mener hun mente å drepe mannen da hun slo hammeren i hodet på ham.

– Den drepte er trolig en 36 år gammel mann som opprinnelig kommer fra Irak, men vi har ikke fastslått identiteten hans sikkert ennå, sa leder for Vold- og sedelighetsseksjonen i Oslo politidistrikt, politiinspektør Hanne Kristin Rohde, under en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

Politiet ønsker foreløpig ikke å si noe om forholdet mellom kvinnen og den 36 år gamle mannen.

Den avdøde mannen betegnes av politiet som en bekjent av familien. Kvinnen har to barn sammen med en annen mann som hun også bodde sammen med. Denne mannen er nå et vitne i drapssaken. Barna på 6 og 10 år blir nå tatt hånd om av bydelens kriseteam.

Kvinnen fortalte selv til politiet at hun hadde slått en person i hodet med hammer da hun varslet om drapet tirsdag formiddag.

Les: - Dette er spesielt tragisk for barna

Den avdødes identitet var ikke endelig avgjort tirsdag, men politiet mener å vite hvem det er. Noe motiv for drapet har ikke etterforskerne fått klarhet i foreløpig.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere