*Nettavisen* Nyheter.

Politiet mener reisebyrå i Oslo var narkosentral

Oslo (NTB): Politiet har aksjonert mot et reisebyrå på Tøyen og pågrepet en 36-åring. Mannen som ble pågrepet i Høyre-politiker Henning Warloes leilighet, skal ha hentet en pakke i reisebyrået, som politiet mener blir brukt som en narkosentral.

Ifølge Dagbladet knyttes en 36 år gammel forretningsmann til distribusjon av store mengder amfetamin i saken der seks personer fra før er fengslet i Romerike. Reisebyråets lokaler skal ha fungert som en sentral der narkopartier ble mellomlagret til kurerer hentet pakkene til andre steder i Oslo.

31-åringen som ble pågrepet i Warloes stortingsleilighet for to uker siden, har i avhør innrømmet at han før jul hentet en pakke på østkanten i Oslo. Ifølge avisen skal denne overleveringen ha skjedd i reisebyrået.

- Vi mener mannen som jobber i reiseselskapet er en nødvendig brikke i narkotikanettverket, i forbindelse med videreformidling av stoffet. Nøyaktig hvilken rolle han har hatt får den videre etterforskningen vise, sier politiadvokat Åse Kjustad Eriksson ved Romerike politidistrikt.

Politiet gikk også til aksjon mot 36-åringens villa på Romerike. Rommene i huset ble ransaket og gjennomsøkt med narkohund, og tjenestemennene gjorde flere beslag av blant annet dokumenter og telefoner.

Politiadvokaten vil ikke kommentere hvor lenge politiet har overvåket norskpakistaneren, eller andre detaljer i saken. (©NTB) (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.