Politiet: Ny kontakt mellom Anne-Elisabeth Hagens familie og de antatte gjerningspersonene

NY KONTAKT: Det har vært ny kontakt mellom Anne-Elisabeth Hagens familie og personene som antas å ha bortført henne, opplyser politiet.

NY KONTAKT: Det har vært ny kontakt mellom Anne-Elisabeth Hagens familie og personene som antas å ha bortført henne, opplyser politiet. Foto: (Privat / NTB scanpix)

Det har vært ny kontakt mellom Anne-Elisabeth Hagens familie og personene som antas å ha bortført henne, opplyser Øst politidistrikt.

11.02.19 15:38

Politiet varsler at de vil komme med mer informasjon om bortføringssaken på en pressekonferanse mandag ettermiddag klokken 17.30.

I invitasjonen til pressekonferansen opplyser politiet at de skal redegjøre «for ny kontakt med motpart». Det understrekes at etterforskningsledelsen ikke er tilgjengelig for å svare på spørsmål før pressekonferansen.

Vært borte i over tre måneder

68 år gamle Anne-Elisabeth Falkevik Hagen ble sist sett 31. oktober i fjor. Hun antas å ha blitt bortført fra hjemmet på Fjellhamar i Lørenskog i Akershus.

Hun er gift med Tom Hagen, som står på 172. plass på Kapitals liste over Norges rikeste personer.

Det siste sikre livstegnet fra Falkevik Hagen er en telefonsamtale, hun hadde med et familiemedlem klokken 09.14 onsdag 31. oktober, samme dag som hun forsvant.

Krav om løsepenger i kryptovaluta

Politiet har bekreftet at det har kommet både trusler og krav om løsepenger i form av kryptovaluta.

Politiet opplyste i månedsskiftet at teorien om at Hagen er bortført, er blitt styrket. Politiet hadde for halvannen uke siden fått inn over 1.400 tips siden de valgte å gå ut med informasjon om saken.

Den siste måneden har politiet utført 3D-skanning av ekteparet Tom og Anne-Elisabeth Hagens eiendom og også gjennomført søk med dykkere fra Oslo brann- og redningsetat i Langvannet, som ligger like ved eiendommen.

Advokat Svein Holden, som er Hagen-familiens bistandsadvokat, opplyste til NTB i forrige uke at det ikke var noe nytt å melde i saken, men at han vil orientere pressen dersom det skjer en utvikling. Øst politidistrikt opplyste så sent som mandag morgen at det ikke var noe nytt å melde i saken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Bortføring

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag