Politiet offentliggjør navnet på personen som ble funnet død i en bygning i Sandnes

Går ut med navn:

MISTENKELIG DØDSFALL: En død person ble funnet i et bygg i Sandnes, 17. januar. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning. Politiet og begravelsesbyrået triller ut avdøde fra bygningen.

MISTENKELIG DØDSFALL: En død person ble funnet i et bygg i Sandnes, 17. januar. Politiet betegner dødsfallet som mistenkelig og har startet etterforskning. Politiet og begravelsesbyrået triller ut avdøde fra bygningen. Foto: Tommy Ellingsen (NTB scanpix)

Sør-Vest politidistrikt har i dag fått svar på DNA-analyser etter at en person ble funnet død i Sandnes, 17.januar.

22.01.19 13:46

- Det var Ole Geir Hodne Viste som ble funnet, og offentliggjøringen av navnet skjer i samråd med familien. Avdøde har vært savnet siden juni 2015, skriver Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

Det var bygningsarbeidere som fant den døde personen i den ubebodde, kommunale bygningen i Langgata 72 i Sandnes, torsdag 17. januar.

Les også: Avdød i Sandnes kan ha ligget i bygning i flere år

Politiet mener dødsfallet er mistenkelig, og har derfor startet etterforskning.

- Ifølge opplysninger politiet sitter på, har bygningen stått tom i sju-åtte år. Vi holder nå på å kartlegge hvilke aktiviteter det har vært her de siste årene.

- Hvis noen har sett aktivitet i huset de mener politiet bør ha kjennskap til, kan de melde dette til politiet, sa Lone Wickstrøm, avsnittsleder på personseksjonen i Sør-Vest politidistrikt, tidligere i uken.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.