Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen-kidnappingen:

Politiet offentliggjør video: Vil komme i kontakt med mann

Sist oppdatert:
Politiet vil komme i kontakt med denne mannen.

NETTAVISEN (Lillestrøm): Politiet offentliggjør en video fra Futurumbygget på Lørenskog tatt opp 31. oktober klokken 07.36 og 08.00 - samme dag som Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68) forsvant.

Politiet ønsker å komme i kontakt med én fotgjengere og én syklist som er filmet gående utenfor bygningen.

Ektemannen Tom Hagen jobber i Futurumbygget. Videoen viser en fotgjenger som først gikk forbi bygget klokken 07.36, for deretter å gå andre veien klokken 08.00. Da han gikk forbi bygget klokken 08.00 ble han passert av en syklist.

- Vi ønsker å komme i kontakt med begge disse. Han (fotgjengeren) er vitne i saken. Vi ønsker å komme i kontakt med ham for å vite hvem han er, sa politiinspektør Tommy Brøske i Øst politidistrikt under pressekonferansen klokken 11 torsdag.

Du kan se mannen på video over og på bildet under. Mannen er merket med rød ring.

HVEM ER HAN?: Politiet ber publikum om hjelp til å identifisere denne mannen, filmet utenfor Futurumbygget på Lørenskog.

Over 100 tips

Brøske bekreftet at det er funnet et brev i huset til Hagen der det er fremsatt krav om løsepenger i kryptovaluta.

Politiet har mottatt over 100 tips siden saken ble offentlig onsdag.

- Flere tips kan virke interessante og kan kreve en videre oppfølging, sa Brøske og oppfordret på nytt om at de som kan vite noe tar kontakt med politiet.

Politiet ber også om at personer som har video fra området 31. oktober og dagene før, om å ta kontakt. Det gjelder også Futurum-bygget på Lørenskog der ektemannen Tom Hagen jobber.

Les: - Naboer i området ønsker ikke å være alene om kvelden

Kvinnen forsvant på Halloween, men politiet tror at familiemedlemmer kan ha blitt overvåket/kartlagt i tiden før forsvinningen.

FORSVANT: Mye tyder på at Anne-Elisabeth Hagen (68) ble kidnappet fra sitt hjem på Lørenskog 31. oktober 2018.

Politiets oppfordring: Har du informasjon i saken: Ring 64 81 95 99

Politiet håper at offentliggjøringen av forsvinningen til Anne-Elisabeth Falkevik Hagen (68) vil føre til at de får et livstegn fra kvinnen, og at de kommer nærmere målet om å få henne hjem.

Onsdag stoppet politiet alle turgåere i nærheten av huset til familien Hagen, og spurte om de visste noe om forsvinningen 31. oktober. Torsdag lette politiet med hunder utenfor huset til familien Hagen i Sloraveien på Lørenskog, melder NRK torsdag morgen.

Onsdag ble det kjent at den 68 år gamle kvinnen forsvant fra sitt hjem den dagen. Ektemannen fant en lapp der det ble krevd ni millioner euro i løsepenger, utbetalt i kryptovaluta.

Siden da, har ikke politiet fått livstegn fra kvinnen. Familiens advokat, Svein Holden, sa onsdag at familien ønsket livstegn fra Anne-Elisabeth. Hvis de fikk det, ville de gå i dialog med kidnapperne for å få henne hjem.

Les også: - Skattelistene honningkrukke for kriminelle

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!