*Nettavisen* Nyheter.

Politiet ønsker kontakt med vitne etter voldtekt

Oslo (NTB): Politiet ønsker kontakt med en ukjent mann som hjalp voldtektsofferet etter en teknofest i Telenor Arena 16. september.

Voldtekten av den 21 år gamle jenta skal ha skjedd i et skogholt like ved Telenor Arena, rundt klokken 1.45 i forbindelse med teknofesten «Sensation Innerspace».

«Politiet og den fornærmede er svært interessert i å komme i kontakt med en mann som snakket med jenta rett etterpå og fulgte henne bort til en politipatrulje på stedet», skriver politiet i Asker og Bærum i en pressemelding torsdag. Jenta traff på vitnet utenfor parkeringsplassene ved Telenor Arena.

Gjerningsmannen, som fortsatt ikke er pågrepet, beskrives som over 173 centimeter høy, med sort kort hår. Han snakket gebrokkent norsk.

Jentas bistandsadvokat, Trine Rjukan, sier til Dagbladet at vitnet så at noe hadde skjedd med henne og hjalp henne i sikkerhet og med å komme i kontakt med politiet.

De gikk sammen til inngang E i arenaen, sier Rjukan, som sier kvinnen håper beskrivelsen gjør at vitnet kjenner seg igjen og at han melder seg. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.