*Nettavisen* Nyheter.

Politiet ønsker tips etter mistenkelig dødsfall

Politiet har startet etterforskning etter at en person ble funnet død i et hus på Hareid fredag ettermiddag. Foto: Knut Arne Aarset / Sunnmørsposten (NTB scanpix)

Politiet startet fredag full etterforskning etter at en person ble funnet død i et bolighus på Bigset i Møre og Romsdal. Kripos er koblet inn.

08.08.14 22:57

Politiet fikk melding om den døde i et bolighus på Bigset i Hareid kommune. klokken 13.30 fredag. Ingen er foreløpig mistenkt i saken.

– Den døde er foreløpig ikke identifisert. Vi har snakket med en mann som bor i leiligheten, og vi har også avhørt flere andre vitner, sier fungerende politimester Ingar Bøen i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Bøen forteller at det var synlige skader på avdøde som gjorde at de startet etterforskning av et mistenkelig dødsfall selv om dødsårsaken foreløpig er ukjent.

Skal obduseres

Avdøde var fredag klokken 22 ikke flyttet fra stedet, men vil bli sendt til obduksjon så raskt som mulig.

– Vi jobber med å sikre åstedet. Samtidig er vi i full gang med vitneavhør, forteller Bøen.

Ni etterforskere Kripos skal bistå med taktisk, teknisk og datateknisk etterforskning. Fredag kveld hadde Sunnmøre politidistrikt allerede 27 personer på saken.

– Vi fikk melding fra et vitne som fant den døde i et hus. Vi jobber med å finne ut hva som har skjedd, sier operasjonsleder Magne Tjønnøy i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Ønsker tips

Politiet sier de er avhengige av tips fra publikum. De er særlig interessert i observasjoner gjort mellom midnatt og fredag klokken 13.30.

– Politiet ber om at de som har opplysninger som kan knyttes til saken, tar kontakt, sier Bøen.

Den døde ble funnet i et hus med til sammen fire kommunale leiligheter i Hareid kommune, skriver Sunnmørsposten. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag