RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet opplyste at mannen var død - funnet i live

66-åring funnet i god behold bare noen timer etter at politiet opplyste at han var død.

Tirsdag kveld meldte Troms politidistrikt at en 66 år gammel mann som hadde vært savnet fra sitt hjem på Slettaelva i Tromsø var funnet død på Finnlandsfjellet, ikke langt unna.

Nå viser dette seg å være feil. Familiemedlemmer av den savnede har i natt henvendt seg til Nordlys for å opplyse om at vedkommende som var funnet død, var en annen enn den som var meldt savnet. Klokken 02.15 meldte politiet det samme i sin politilogg.

- Det viste seg etter hvert at den mannen som ble funnet død på Finnlandsfjellet ikke er identisk med den savnede mannen, skriver politiet.

OPPDATERT: Kl 0330 forteller politiet i sin logg at den 66 år gamle mannen ble funnet i god behold like før kl 0330 på Brensholmen på Kvaløya.

63 år gammel mann funnet

- Mannen som ble funnet død på Finnlansfjellet på Kvaløya er en 63 år gammel mann som var bosatt på Kvaløya. Det er ikke mistanke om at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, skriver politiet.

De opplyser videre om at styrker fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp, ambulanse, brannvesen og politi fortsatt søker etter den savnede, og at politiet ønsker tips i saken.

Operasjonssentralen ønsket i natt foreløpig ikke å kommentere feilen ytterligere overfor Nordlys.no.

- Det som står i loggen er det vi har å si om saken akkurat nå, er kommentaren Nordlys får klokken 02.55.

Forsvant klokken 13

Den 66 år gamle mannen forsvant fra sitt hjem på Slettaelva klokken 13.00. Av politiet har mannen blitt beskrevet som ca 178 centimeter høy, i god fysisk form, og forholdsvis godt kledd. Han skal ha grå bart og hakeskjegg, er muligens iført sort boblejakke og sort bukse, og kan muligens ikke orientere seg tilfredstillende.

Politiet satte i 18.30-tiden tirsdag kveld i gang søk etter 66-åringen. Ved 21.00-tiden ble også et Sea King-helikopter disponert av hovedredningssentralen satt inn i søket.

Det var dette helikopteret som lokaliserte den 63 år gamle mannen som ble funnet omkommet på Finnlandsfjellet. I den tro at det var den savnede som var lokalisert, ble søket avsluttet midlertidig - før det nå altså er gjenopptatt.

Les flere nyheter fra Nordlys.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere