*Nettavisen* Nyheter.

Politiet overrasket med «Shallow»-duett: - Fantastisk

Da politipatruljen i Trondheim kom over en bandøvelse, ble de utfordret til å bli med på en låt.

19.01.20 23:46

Da patruljen Lima-30 patruljerte på Tiller i Trondheim denne helgen, hørte de høy musikk fra en container og så seg nødt til å sjekke det ut. De så for seg full fest da de tok kontakt, men ble i stedet møtt av ungdomsbandet The Last Decision.

Politiet skriver selv om hendelsen på Facebook.

- Medlemmene var snare med å utfordre patruljen til duell/duett på den populære låten Shallow, skriver de - og det har vakt oppsikt.

Det kunne de ikke si nei til, og Adresseavisen, som først omtalte saken, det var politibetjenten Lena som tok i mot mikrofonen fra de unge musikerne.

Hun ønsker, ifølge VG, kun å bruke fornavn av hensyn til jobben sin.

- Det var umulig å høre seg selv mens vi sang, så jeg var spent på opptaket. Var det fullstendig bom eller ikke? Det var artig å bli utfordret, og veldig hyggelig å møte disse kjekke og ivrige ungdommene, forteller hun til Adresseavisen.

Les også: Obamas kjærlighetserklæring tar fullstendig av i sosiale medier

Klippet der politibetjenten og den unge musikeren synger duett har nå blitt delt 660 ganger, har slått politiets rekord for flest likes på Facebook-siden, fått over 5900 likes og 409 kommentarer. Mange har bitt seg merke i stemmen til politibetjenten, og politiet får også skryt for sin måte å bygge relasjoner med ungdommen.

- Fantastisk. Skaper god kontakt mellom politi og ungdommene i dag, skriver en.

- Så kult! Og så sporty gjort! Og de var kjempeflinke til å synge begge 2, skriver en annen.

- Wow, flott å høre på men det viktigste er hvilken flott mulighet til å bygge tillit og relasjoner mellom ungdommen og politiet. Dette viser at de er til for oss alle.

Til VG forteller vokalist i The Last Decision, Mads Eric Moen Jegtvik (16), at bandet til vanlig spiller i en litt annen sjanger - punkrock, men at de gikk for låten som er kjent fra «A Star is Born» med Lady Gaga og Bradley Cooper når politiet kom på besøk.

– Det var veldig artig. Jeg kikket bare på henne, og lurte på om hun hadde tid til å ta en duett. Jeg har ikke hatt så mye kontakt med politiet tidligere, og jeg synes det var en veldig fin måte for politiet å skape tillit på, sier han.

Les også: «Don't F**k With Cats»: Netflix' nye «true crime»-serie sjokkerer

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag