*Nettavisen* Nyheter.

Politiet på Facebook: - Noen som savner hasjen sin?

ETTERLYSER EIER: 90 gram hasj (innrammet) til en gateverdi av ca kr. 9.000,- kan hentes av rette eier på Hitra lensmannskontor på Fillan (bakgrunnsbilde) i Sør-Trøndelag. Foto: Politiet / Hitra kommune (Montajse Nettavisen)

Svar fra Facebook-bruker: - Kan den hentes anonymt?

13.10.15 06:33

Politiet i Hitra kommune i Sør-Trøndelag med noe uvanlig postering på sin Facebook-side mandag 12. oktober.

«»

Meldingen lyder:

«NOEN SOM SAVNER HASJEN SIN?
I dag fikk vi inn melding fra en bedrift i Fillan om at det var funnet en "brun klump" som muligens kunne være hasj. Mye tydet på at en kunde hadde vært uheldig og mistet "varene sine" under ett besøk. Politiet tok turen over for å se hva dette var. Det viste seg ganske riktig å være ca 90 gram hasj til en gateverdi av ca kr. 9.000,- Dette er jo ganske mange penger, så den som har mistet hasjen sin kan bare ta kontakt med Hitra lensmannskontor.»

Tilbakemeldingen har ikke latt vente på seg.

«Er det mulig å hente den anonymt?» spør Sondre Tystad som presiserer at han spør for en venn.»

Tormod Hamnebukt mener prisen er bra: «- 100kr grammet, det er på hitra og frøya man burde kjøpe da skjønner jeg!», skriver han i en kommentar.

Robert Lindokken lurer på om politiet har forsynt seg før de publiserte etterlysningen: «Spøkefullt Politi etter hasjfunn...hmmmm. ..tilfeldig? Se øvre høyre hjørne på hasjen!»

Siv Anita Dalsbø ser litt mer alvorlig på saken: «Ser mange syns dette er morsomt. Okey, bra politiet kan ta alvorlige saker med ett "smil". Men jeg tenker med skrekk på hva som hadde skjedd om ett barn hadde puttet dette i munnen».

Det vites ikke i skrivende stund om politiet på Hitra har funnet rette eier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.