Søndag fant politiet på Kypros en død person i en innsjø og sier de tror dette er det femte drapsofferet til en mann som er mistenkt for flere drap.

Denne gangen skal det være liket av et barn som er hentet opp fra en innsjø nær hovedstaden Nicosia, melder Reuters.

- Det har ikke vært mulig å identifisere levningene, som er tatt med for videre undersøkelser, uttalte en talsperson for politiet.

Levningene som nå ble funnet befant seg også i koffert. Det gjorde også det forrige liket som ble funnet på samme sted, liket av en kvinne.

Den kunstige innsjøen er svært forurenset og inneholder giftstoffer. Politiet har tatt i bruk roboter utstyrt med kamera for å gjennomsøke den.

Tidligere offiser pågrepet

En 35 år gammel tidligere offiser i nasjonalgarden har siden april sittet i varetekt mistenkt for å ha tatt livet av fem voksne kvinner og to av kvinnenes døtre. Fire av de drepte skal være fra Filippinene, blant dem en mor og hennes seks år gamle datter. En kvinne fra Romania og hennes åtte år gamle datter er også drept, det samme er en kvinne fra Nepal.

Ofre jobbet som hushjelper

Politiet sier de har to skriftlige tilståelser fra den mistenkte, som sier han møtte kvinnene på internett. De fleste av ofrene hadde jobb som hushjelp på øya og forsvant mellom september 2016 og juli/august 2018.

- Sikkerheten til folk som bor på Kypros og sikkerheten til turister som besøker Kypros, er en prioritet for det kypriotiske politiet. Kypros er fortsatt ansett å være en trygg destinasjonen for turister fra hele verden, uttalte en talsperson for kypriotisk politi, Stelios Stylianou, til Nettavisen sist uke.