RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
TATT PÅ FERSKEN: Her ser du politibilen står parkert på handikapparkering. I bildet innfelt til høyre ser du politibetjentene spiser is, og i bildet innfelt til venstre ser du skiltet som politiet tydeligvis ikke fant grunn til å overholde.
TATT PÅ FERSKEN: Her ser du politibilen står parkert på handikapparkering. I bildet innfelt til høyre ser du politibetjentene spiser is, og i bildet innfelt til venstre ser du skiltet som politiet tydeligvis ikke fant grunn til å overholde. Foto: Lone Martinsen/tipser (Fremover)

Politiet parkerte på handikapparkering, så kjøpte de is

Sist oppdatert:
- Skamløst, sier tipseren som tok bildene.

NARVIK (fremover.no): 1. mai skal politiet ha parkert på handikapparkeringen utenfor Folkets Hus i Narvik, før de satte seg ned ved vannfontenen i sentrum og spiste is.

- Jeg mener det er smakløst. Det er begrenset hvor mange parkeringsplasser det er for handikappede her i byen, og politiet burde ha respekt for dem som har behov for å parkere der, sier tipseren som ønsker å være anonym.

Hun legger til at det var mange ledige «vanlige» parkeringsplasser i nærheten.

- Har sett det før
- Dessuten burde politiet være i såpass god form at de klarer å løpe de få ekstra meterne om det skulle skje noe, og de trenger bilen.

Tipseren hevder også at dette ikke er et uvanlig syn.

- Jeg har sett politiet stå der flere ganger, i tillegg til at jeg har fått tilsendt bilder fra andre i byen, forteller hun til Fremover.

- Må være i beredskap
Politistasjonssjef Egil Sletteng forteller at politibilen alltid må være i beredskap.

- Politibetjentene har et pålegg fra meg som arbeidsgiver om at de politibilen alltid skal være i beredskap i tilfelle noe skulle skje. Der de finner det nødvendig kan de altså fravike veitrafikkloven og parkeringsbestemmelsene, forklarer han.

- Skal ikke utnytte sin fullmakt
- Men om politibetjentene hadde kjørt noen få meter til, eventuelt på andre siden av veien kunne de parkert på vanlig parkeringsplass uten å oppta handikapparkeringen.

- Jeg kjenner ikke til denne saken, og kan ikke uttale meg om det. Men hvis det er slik at de parkerte på handikapparkeringen for så å spise is, så skjønner jeg at publikum stiller spørsmål ved det, sier Sletteng og legger til;

- Politiet skal ikke utnytte den fullmakten vi har, sier han til Fremover.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere