Gå til sidens hovedinnhold

Politiet regner med flere pågripelser etter rom-oppgjør

Oslo (NTB): Politiet regner med flere pågripelser etter at René Karoli og hans sønn ble knivstukket på Torshov i Oslo mandag kveld. Én person er foreløpig pågrepet.

- Det vil bli flere pågripelser. Det var flere involvert, sier fungerende sjef for Oslo-politiets seksjon for volds- og seksualforbrytelser, Grete Lien Metlid, til NTB onsdag ettermiddag.

René Karoli og hans sønn ble såret da flere personer gikk til angrep med kniv, øks og sverd inne i et bingolokale på Torshov. Et skytevåpen ble funnet utenfor bingolokalet da politiet kom til stedet. Tirsdag kveld ble én person pågrepet og siktet for drapsforsøk.

- Jeg ønsker ikke å si noe om hvem den pågrepne er. Vi er i en aksjonsfase og ønsker derfor ikke å gå ut med så mye informasjon, men vedkommende sitter nå i avhør, opplyser Metlid.

Det var også et sammenstøt ved legevakten i Oslo i etterkant av hendelsen på Torshov mandag. Fire personer ble pågrepet i etterkant av sammenstøtet, men ble tirsdag løslatt. De fire er siktet for legemsbeskadigelse, opplyser Metlid. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis