RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet rykket ut til skyting på Tøyen

SKYTING: Det er meldt om at skutt har blitt avfyrt ved Tøyenskole i Oslo fredag kveld. Politiet har funnet tomhylser på stedet.
SKYTING: Det er meldt om at skutt har blitt avfyrt ved Tøyenskole i Oslo fredag kveld. Politiet har funnet tomhylser på stedet. Foto: Torstein Bøe
Sist oppdatert:
Politiet i Oslo har tatt en 25 år gammel mann inn til avhør etter at det ble løsnet skudd mellom Tøyen skole og Tøyen T-banestasjon. Ingen er funnet skadd.

Han avhøres i kveld, og det kommer til å bli ransaket hjemme hos ham.

- Hans rolle er uavklart, men det kan hende han blir pågrepet hvis det i avhøret viser seg at han har vært såpass involvert i hendelsen, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB fredag kveld.

Politiet rykket ut til Tøyen-området i Oslo, etter å ha mottatt meldinger om flere smell som kunne minne om skudd i 20-tiden. Det er ikke meldt om skadde.

– Vi har funnet tomhylser på stedet, så vitneobservasjonene om skyting stemmer, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Funn av tomhylser.

Politiet lette fredag kveld etter en hvit bil.

– Vi leter nå etter en hvit bil, en sedan, som skal ha kjørt vekk fra stedet, men vi vet ikke sikkert om det er en sammenheng mellom skytingen og at bilen kjørte bort, sier operasjonslederen.

Vitner har fortalt at de hørte mellom to og fem skudd. Politiet mener mannen de nå har tatt inn til avhør, kan ha opplysninger knyttet til bilen.

– Vi tror han sitter på opplysninger om hvem som har vært i bilen eller disponert den, sier Gulbrandsen til NTB.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere