RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet sjekker overvåkingsbilder

(Scanpix/Politiet)
Sist oppdatert:
Leter etter Faizas kidnapper.

Det er mer enn to uker siden norskpakistanske Faiza Ashraf (26) forsvant fra bussholdeplassen like ved hjemmet sitt i Høvik. Kort tid senere ringte hun politiet fra bagasjerommet på en bil, og fortalte at hun hadde blitt kidnappet.

Men til tross for grundige søk med helikopter, biler og hunder i området, og søk med snøscootere i området mellom Dikemark og Heggedal i Asker, har ikke politiet funnet spor etter 26-åringen.

Les også: Avslutter søket etter Faiza

Ifølge Budstikka har politiet tatt beslag i videobildene fra overvåkingskameraet til Ekeberg Farge og Interiør AS, som ligger bare noen hundre meter fra bussholdeplassen Faiza Ashraf forsvant fra.

- Vi samler inn det som er mulig av videoer der det kan være bilder av fluktbilen. Av hensyn til etterforskningen kan jeg ikke si noe i detalj om hvor vi har bilder fra, sier kriminalsjef Nina Bjørlo i Asker og Bærum politidistrikt til avisen.

Bjørlo vil foreløpig heller ikke kommentere om politiet har funnet bilder av fluktbilen der Faiza Ashraf lå i bagasjerommet.

Les også: Faiza kan være i en hytte

Avsluttet søket
Torsdag ettermiddag avsluttet politiet søk etter Faiza i Dikemark og Heggedal i Asker.

- Nå har vi kommet i en fase at vi avslutter søket, og det blir ikke gjenopptatt før vi har noe mer konkret å ta tak i, sier politioverbetjent Torgeir Lindstad ved Asker og Bærum politidistrikt til Nettavisen.

- Hva gjør dere nå videre i saken?

- Nå er det taktisk etterforskning som vi må jobbe videre med, avhør, basesøk og andre tekniske spor, sier Lindstad.

Les også: Her forsvant hun

- Viktig å jobbe videre
Han sier de ikke har gitt opp håpet om å finne henne, selv om det har gått lang tid siden hun ble borte.

- Intet nytt er vel dårlig nytt, men vi må jo holde alle muligheter åpne. Det er en viktig sak å jobbe med, så vi kan ikke sette søkelyset på at det er slutt, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere