RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet søkte med dykkere under bro

Sist oppdatert:
- Vitner hørte forferdelig skrik

SISTE: Politiet opplyser til Nettavisen ved 11.00-tiden lørdag at de har avsluttet saken.

- Vi har ikke noe mer informasjon å gå etter. Det er ingen som er meldt savnet. Vi satte i gang søk under broen for å se om noen kunne ha falt i vannet, men søket ble avsluttet rett før midnatt fredag kveld uten resultater, sier Rune Plassen, operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, til Nettavisen.

Søkte med dykkere

Haugesunds avis meldte fredag at politiet søker med dykkere i vannet etter at forbipasserende skal ha hørt et skrik i området ved Karmsund bro i Haugesund. Søket ble avsluttet fredag kveld.

Til VG sier operasjonsleder Oddvar Olsen i Haugaland og Sunnhordland politidistrikt at det var forbipasserende som kjørte over broa som meldte ifra om skriket.

- Vedkommende sa de hadde hørt noen forferdelige skrik fra et menneske.

Bil sett på brua i tidsrommet
Politiet sier til avisa at det er bebyggelse på begge sider av brua, og at de ikke utelukker at skrikene kan ha kommet derfra.

Ifølge politiet skal vitner ha sett en bil på brua i tidsrommet da det ble hørt skrik. De ønsker nå kontakt med fører eller passasjer i bilen.

- Overdøvet radioen
VG har snakket med en mann som skal ha ringt politiet og varslet om skrikene. Han kjørte over brua da han hørte skrik som overdøvet bilradioen.

- Jeg var midt på broen da jeg hørte et forferdelig skrik. Det var virkelig intenst, så høyt at det overdøvet alt, sier han.

45 meter høy
Både redningsskøyte, dykkere, politi, brannvesen og ambulanse er på stedet. Det søkes både på land og i vannet.

Karmsund bro er brua som binder Karmøy og Haugesund sammen. Brua er nesten 700 meter lang og på det høyeste er den 45 meter høy.

Nødmeldingen kom inn til politiet fem på halv ti fredag kveld.


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere