Politiet starter nye søk etter Trine Frantzen

Politiet i arbeid på Øvsttun gravplass i Bergen tidligere i år. Nå skal det gjøres nye søk. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Politiet i arbeid på Øvsttun gravplass i Bergen tidligere i år. Nå skal det gjøres nye søk. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Foto: (NTB scanpix)

Politiet starter mandag ytterligere søk på Øvsttun gravplass i Bergen etter å ha fått nye opplysninger i Trine Frantzen-saken.

03.06.19 08:00

– I etterkant av de kriminaltekniske undersøkelsene på Øvsttun gravplass 15. og 16. mai er politiet blitt kontaktet av nye vitner som har gitt oss konkrete observasjoner fra det aktuelle tidsrommet i 2004. Dette er opplysninger som til nå ikke har vært kjent for politiet, opplyste Vest politidistrikt før helgen.

Opplysningene er så detaljerte og konkrete at politiet har besluttet å gjennomføre ytterligere manuelle søk på nærmere angitt sted ved Øvsttun gravplass.

Søkene starter mandag klokka 9 og avsluttes senest tirsdag klokka 15.

– Området for det aktuelle søket er fortsatt å betrakte som et kriminalteknisk åsted og vil bli gjennomsøkt ved manuell graving på en slik måte at eventuelle bevis ikke går tapt. Det er ikke aktuelt å skanne det nærmere angitte området ved hjelp av georadar på forhånd, ifølge politiet.

– Ved eventuelle funn vil mediene bli orientert når dette ikke kan skade den videre etterforskningen, poengterer politiet.

31-årige Trine Frantzen forsvant fra sitt hjem i Os i Hordaland i mai 2004, men politiet har ikke klart å finne ut hva som har skjedd med henne.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.