RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet tar deg i helgen

Ingen vits i å ha det travelt i helgen. Politiet varsler store kontroller flere steder etter nedslående resultater den siste tiden.

Siste helgen i mai skrev politiet i Bergen sentrum ut over 100 forenklede forelegg. Flere bilførere mistet også sertifikatet i kontrollene denne helgen. Det nedslående resultatet fører nå til en intensiv jakt på råkjørerne

- Over hundre forenklede forelegg på en helg var vanvittig mye. Derfor kommer vi til å kjøre på med kontroller utover sommeren og blir garantert på veien i helgen, sier politiførstebetjent Jens Kleppe ved trafikkseksjonen hos Hordaland politidistrikt til iBergen.no.

Denne uken har trafikkseksjonen i sentrum også sett på bergensernes mobilbruk i bilen. Og fremdeles er resultatene nedslående.

- Vi hadde 27 forenklede forelegg på 1300 kroner i en kontroll i Nøstegaten på onsdag. Det er mange, og det ser heller ikke ut til at folk blir flinkere. Det må da være bedre å investere i et hands-free sett enn å få en smekk på 1300 kroner, mener Kleppe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere