RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet: To småjenter utsatt for grove overgrep

Sist oppdatert:
Sandvika/Oslo (NTB-Elin B. Øvrebø): To jenter under skolepliktig alder skal ha blitt utsatt for grove seksuelle overgrep av en ukjent gjerningsmann i Asker fredag. Politiet ber om tips i saken.

Overgrepet skal ha skjedd i et skogholt like ved et leilighetskompleks på Borgen i Asker mellom klokken 17 og 18 fredag 2. august. Det er ikke kjent hva slags overgrep det er snakk om, men kriminalsjef i Asker og Bærum politidistrikt, Nina Karstensen Bjørlo, understreker overfor NTB at overgrepene skal være av grov karakter.

- Vi håper at vi ved å ikke gi så mange detaljer om overgrepet, klarer å gå bredt ut og få inn flest mulig tips fra publikum. Av hensyn til jentene vil vi ikke si hvilken alder de har konkret, men vi kan bekrefte at de er under skolepliktig alder, sier Bjørlo til NTB.

Saken ble meldt til politiet fredag kveld. Politiet ber publikum om hjelp med opplysninger som kan bidra til å identifisere den aktuelle gjerningsmannen. Åstedet for overgrepet er sikret, og politiet gjennomfører nå teknisk og taktisk etterforskning av saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere