RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet tror dødsfall i Kristiansand var ulykke

Sist oppdatert:
Kristiansand (NTB): En 41 år gammel mann ble funnet livløs og døde etter forsøk på gjenoppliving i Kristiansand like etter midnatt natt til torsdag. Politiet tror nå at mannen døde etter en ulykke.

- Det går i retning av at vi mener det har vært en ulykke, sier operasjonsleder Øystein Vellesen i Agder politidistrikt til NTB.

Klokka var 7 minutter over midnatt da en politipatrulje som undersøkte et innbrudd, ble kontaktet av en person som sa det lå en livløs person i nærheten av Lundsbrua like ved.

- En av patruljene fant en livløs person som blødde fra hodet. Ambulanse ble rekvirert og drev gjenoppliving i relativt lang tid, men livet til vedkommende sto ikke til å redde, sier operasjonslederen.

En kriminaltekniker jobbet på åstedet natt til torsdag, og for politiet virker det nå som om 41-åringen ikke har vært utsatt for noe kriminelt.

- Etter at kriminalteknikeren har vært på stedet, vil det ikke bli noen videre etterforskning av saken. Vi vil i løpet av torsdagen sammen med en jurist avgjøre om det skal foretas en obduksjon, sier Vellesen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere