RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet tror de har funnet drapsvåpenet i Snåsa

Steinkjer (NTB): Politiet tror de har funnet drapsvåpenet etter at en 61 år gammel mann sist onsdag ble funnet død i sitt hjem i Snåsa.

Det opplyste lensmann Arnstein Wagnild i Snåsa på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

- Vi er nå ferdige med tekniske undersøkelser på stedet og har gjort funn vi mener har betydning for saken. Vi har blant annet funnet en gjenstand vi mener har blitt brukt i forbindelse med hendelsen og finner den interessant, sa lensmann Wagnild.

Politiet vil av hensyn til etterforskningen ikke gå inn på nærmere detaljer rundt gjenstanden, men den skal passe til skadene som 61-åringen ifølge den foreløpige obduksjonsrapporten er blitt påført. Rapporten viste at mannen døde av skader i bakhodet.

- Materialet som er funnet, er sendt inn til analyse, og det kan ta en stund før vi får resultatene tilbake, sa lensmannen, som også kunne bekrefte at politiet ikke har mistanke til noen andre personer i forbindelse med dødsfallet selv om det fortsatt gjenstår noen vitneavhør.

I forbindelse med dødsfallet ble mannens 56 år gamle kone pågrepet og satt i varetekt sist fredag. Hun ble da siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere