Politiet tror reketråleren er gått ned

Farsund/Oslo (NTB-André Lorentsen/Ole Henrik Tveten): Politiet sier de er ganske sikre på at den savnede reketråleren Carina med to fiskere om bord har gått ned utenfor Lindesnes. Søket ble avsluttet ved 19-tiden torsdag.

13.02.14 19:26

- Politimesteren vil i fredag morgen avgjøre om søket skal fortsettes som et søk etter antatt omkomme. Det vil også bli avgjort om det vil bli gjort videre søk, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt til NTB.

Letingen etter reketråleren med to mann om bord ble igangsatt ved 21-tiden onsdag kveld, men innstilt ved 4-tiden natt til torsdag. Da letearbeidet startet, var det sterk kuling fra sørøst, høy sjø og mye nedbør.

- Periodevis har det vært full storm, sier vakthavende redningsleder Ben Wikøren ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

- Det er to brødre som muligens har omkommet, så det er klart det er en vanskelig situasjon. Men vi har fortsatt et ørlite håp, sier Gabrielsen til Fædrelandsvennen. Han forteller om to brødre i 60-årene som har vært fiskere i all sin tid, og er svært sjøvante. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag