RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet tror serieovergriper sto bak overfall i Oslo

(ANB/Terje Pedersen)
Sist oppdatert:
Politiet knytter overfallet og ranet av en 77 år gammel kvinne på Korsvoll i Oslo opp mot flere ran av eldre og minst ett annet overgrep mot eldre kvinne.

Det var i 21-tiden den 6. februar i år at den 77 år gamle kvinnen ble overfalt og ranet og trolig også utsatt for et seksuelt overgrep. Nå knytter politiet saken opp mot et lignende overfall mot en 86 år gammel kvinne på Etterstad i juli i fjor, skriver Dagbladet.

- Vi er nå helt sikre på at den samme mannen står bak disse to overfallene. Vi føler oss også sikre på at han står bak andre lovbrudd, blant annet flere ran av eldre og muligens også annen vinningskriminalitet, sier politiinspektør Hanne Kristin Rohde i Oslo politidistrikt til avisen.

Kripos bistår Oslo-politiet i etterforskningen av overfallet på Korsvoll i februar. Politiet frykter at gjerningsmannen har operert flere steder i Norge og i andre land. Ifølge Rohde er det ikke sikkert at det bare er eldre som er ofre for mannens overfall og ran. Politiet jobber derfor med å gå gjennom uoppklarte saker.

- Dette kan bli en veldig omfattende sak. I verste fall står vi overfor en serieovergriper/serieraner, sier Rohde.

Selv om politiet ikke kjenner mannens identitet, gjør tekniske spor dem sikre på at den samme mannen står bak flere overfall. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere