*Nettavisen* Nyheter.

Politiet vet ikke når eller hvor Sigrid ble drept

Oslo (NTB-Fredrik Ljone Holst): Politiet jobber for å finne ut når, hvor og hvordan Sigrid Schjetne (16) ble drept. De tror de siktede har svarene de er ute etter.

06.09.12 16:00

- For oss var det en milepæl å finne Sigrid, men vi har mye arbeid foran oss, sa politiadvokat Cecilie Gulnes på en pressekonferanse torsdag ettermiddag.

Påtalemyndigheten mistenker både 37-åringen og 64-åringen for forsettlig drap på Sigrid Giskegjerde Schjetne, og begjærer begge fengslet i fire uker, med brev-, besøks- og medieforbud og full isolasjon de første to ukene.

- Sigrid forsvant for en måned siden. Hun gikk nærmest opp i røyk. Hun ble borte veldig plutselig, uten at det er noen gode spor etter henne, bortsett fra de gjenstandene dere er kjent med. Det har vært veldig sannsynlig at et kjøretøy har vært involvert og at hun raskt er blitt fraktet bort fra stedet, sier Gulnes.

Sigrid ble funnet en måned etter at hun forsvant, og et godt stykke fra stedet hvor hun ble borte.

- Vi vet ikke hvor, når eller hvordan hun er drept, sier Gulnes, som legger til at det viktigste arbeidet nå er å finne å få svar på hva som skjedde med Sigrid. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.