RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet vil avhøre Therese-tipser

Drammen (NTB): Politiet i Drammen vil avhøre kvinnen som oppgir at hun vet hvor den savnede niåringen Therese Johannessen ligger begravet.

Politiadvokat Jarle Vist i Søndre Buskerud politidistrikt sier til NTB at de på basis av det som fremkommer i avhør, vil vurdere om de skal grave etter levningene på stedet kvinnen har angitt.

For noen uker siden tok kvinnen kontakt med advokat Fridtjof Feydt, som er bistandsadvokat for moren til Therese Johannessen, og fortalte at niåringen skal ha blitt bortført og drept. Kvinnen hevdet å vite hvor levningene er nedgravd og er villig til å vise advokaten dette.

Politiet har kjent til tipset i fire uker, men har ikke snakket med kvinnen som bor i et annet distrikt. De har også fått opplyst hvor levningene skal være nedgravd.

Feydt sier til Drammens Tidende at han og privatetterforsker Finn Abrahamsen vil sjekke om tipset stemmer i løpet av helgen.

- Vi har sendt en faks til advokat Feydt i dag og bedt dem avvente dette til vi har fått gjort våre undersøkelser. Vi fikk dette tipset for noen uker siden, og vi ønsker å starte med å snakke med tipseren i løpet av de neste to ukene, sier Vist. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere