RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet vurderer å etterlyse trippeldrapssiktedes venn

Øvre Årdal (NTB): Politiet vurderer å etterlyse den trippeldrapssiktede sørsudanerens venn gjennom Interpol. Vennen ble sendt ut av landet mandag morgen, samme dag som sørsudaneren ble pågrepet for bussdrapene.

- Vi vil gjerne snakke med ham, og vi vurderer nå å bruke de kanaler vi har for å få tak i ham, sier regionlensmann Åge Løseth i Sogn til VG.

Han bekrefter at politiet vurderer å gå via Interpol. Årsaken til at politiet ønsker kontakt med vennen, er at han kjente den trippeldrapssiktede.

- Han var en av dem som kjente den siktede godt og som kan kaste lys over det vi jakter etter - motivet for hvorfor disse drapene skjedde, sier Løseth.

Den siktedes venn ble sendt ut mandag morgen da politiet dukket opp klokken 4. Fire asylsøkere som bodde i samme hus tilhørende Årdal mottakssenter, opplyser til avisen at den siktedes venn pakket tingene sine på 45 minutter. Deretter ble han kjørt til Sogndal og sendt med fly til Oslo klokken 7.30 mandag morgen.

- Han var glad, for nå kunne han reise tilbake til Italia. Han hadde ikke penger til reisen selv, sier medbeboerne. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere