RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiets krimteknikere skal undersøke E18-brua

Kriminaltekninkere skal undersøke Skjeggestadbrua. Bildet er tatt fra dagen den kollapset.
Kriminaltekninkere skal undersøke Skjeggestadbrua. Bildet er tatt fra dagen den kollapset. Foto: Rune Folkedal, Drammens Tidende
Sist oppdatert:
Kriminalteknikere skal undersøke Skjeggestadbrua. Et titall etterlatte kjøretøy står fortsatt igjen på brua, to dager etter at den knakk sammen.

HOLMESTRAND: Politiet planlegger flere avhør i saken onsdag, opplyser politiadvokat Rina Stokke i Vestfold politidistrikt til NTB.


Politiets krimteknikere skal også gjøre generelle undersøkelser av den ødelagte brua, men foreløpig må etterforskerne avvente resultatene av de geotekniske undersøkelsene i bruområdet.

Vegvesenet har varslet en oppdatering onsdag ettermiddag om hva som skal skje med kjøretøyene som ble stående igjen på Skjeggestadbrua etter kollapsen.

Politiet skal blant annet etterforske om skaden har sammenheng med gravearbeid som hadde pågått i flere dager like ved brua, som står i et område med mye kvikkleire. Føreren av bulldoseren som ble tatt av raset, samt grunneieren som hadde ansvar for gravearbeidet, ble avhørt allerede mandag kveld.


Siden er det kommet fram at ingen hadde gitt tillatelse til gravearbeidene rett ved brua, men Stokke sier politiet ikke har mottatt noen anmeldelser i saken, heller ikke fra kommunen.

– Vi er i dialog med kommunen og Vegvesenet, sier Stokke.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere