RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiets minste oppdrag noensinne?

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver - Nettavisen)
Sist oppdatert:
Rykket ut til brann i en avis. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra Oslo-politiets logg fra i natt:

Slåsskamp på Stortinget T-banestasjon
STORTINGET T-BANESTASJON: I går kveld kl. 23.06 ble det meldt om en slåsskamp på Stortinget T-banestasjon. Tre personer var røket i tottene på hverandre i det de skulle gå på banen - uvisst av hvilken grunn. Politiet rykket ut og innbrakte tre personer for ordensforstyrrelse på offentlig sted.

Avisbrann på Ensjø T-banestasjon
ENSJØ: Kl. 00.02 i natt kom det melding om en avisbrann på Ensjø T-banestasjon. Politiets melder hadde vært snar og fikk sparket og kastet noe snø på brannen så den slukket. Den ene avisen klarte seg, mens den andre brant. Det er ikke rapportert om personskader i forbindelse med den lille brannen.

Slått i ryggen
EGERTORGET: kl. 00.43 kom det melding fra en 63 år gammel mann om at han var slått i ryggen på Egertorget. Mistenkte, en 36 år gammel mann, befant seg på stedet. Politiet snakket med partene og det er mulig at saken anmeldes som legemsbeskadigelse i ettertid.

Slåss med vektere
SENTRALBANESTASJONEN: En 33 år gammel mann ble innbrakt til Sentralarresten fra Sentralbanestasjonen i natt kl. 00.48. Han hadde vært rundt i området hele kvelden, og det endte opp med en slåsskamp. Mannen oppførte seg ufint og nektet å oppgi personalia, men da politiet kom, ble mannen noe med samarbeidsvillig.

Mann i veien kjørt hjem
TRONDHEIMSVEIEN: I natt kl. 02.18 ble det oververt en mann som gikk i Trondheimsveien mellom Årvoll og Sinsen. Politiet fant mannen - en 29-åring som av en eller annen grunn var ute og gikk midt i veibanen. Politiet fikk kontakt, og mannen ble kjørt ned over mot byen.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere