*Nettavisen* Nyheter.

Politihovedkvarter evakuert i Bangkok

Bangkok (NTB-DPA-AFP): Hovedkvarteret til Thailands sentralpoliti er evakuert etter at over 1.000 demonstranter har omringet bygget. Massedemonstrasjonene mot myndighetene i landet fortsetter for fullt.

27.11.13 09:10

Evakueringen skjedde onsdag etter at tusener av demonstranter tidligere på dagen marsjerte mot andre departementsbygninger i Bangkok som ledd i forsøket på å styrte Thailands regjering.

Departementet for spesialetterforskning, DSI, tilsvarer det amerikanske FBI og holder til i et regjeringskompleks som også omfatter skattedirektoratet, innvandringsmyndighetene og landrettigheter.

Det var DSI som nylig siktet protestleder og tidligere visestatsminister Suthep Thaugsuban for den rollen han spilte da over 90 personer mistet livet i et militært oppgjør med tilhengere av den tidligere statsminister Thaksin Shinawatra, den nåværende statsministerens bror i 2010.

Onsdag er planen å utvide aksjonen ved å omringe arbeidsdepartementet, industridepartementet, forskningsdepartementet, handelsdepartementet og helsedepartementet. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.