RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politijakt på lekepistol

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)
Her er politiloggen fra 17. mai.

(iOslo.no) Her er et utdrag av sakene Oslo politidistrikt har jobbet med siste døgn:

Kvinne slått av fremmed mann
GRØNLAND: Litt før klokka 19 torsdag kveld fikk politiet melding om at en 55 år gammel kvinne var blitt slått i ansiktet av en fremmed mann ute på gata noen timer tidligere på dagen. Mannen skal ha slått kvinnen med knyttet hånd, og hun tok seg til Legevakten da hun fryktet at nesa var brukket. En politipatrulje dro hjem til kvinnen, som vil anmelde forholdet.

To menn innbrakt fra pub
SENTRUM: Klokka 18.56 ble politiet varslet om at to menn hadde stelt i stand bråk på en pub ved Jernbanetorget. Ordensvaktene på utestedet hadde fått kontroll over mennene, men ba om bistand fra politiet. Flere politipatruljer ble dermed sendt til stedet, og mennene ble innbrakt til arresten. Begge vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

To menn tatt for lommetyveri
FRIDTJOF NANSENS PLASS: Klokka 18.25 fikk politiet melding om at to menn nettopp var observert idet de rundstjal en eldre og tilsynelatende beruset mann. Flere patruljer ankom stedet, og begynte å søke etter gjerningsmennene. På grunnlag av vitneobservasjoner kunne politiet en snau halvtime senere anholde to menn som passet til beskrivelsen. Den ene mistenkte er en 36 å gammel rumensk statsborger, mens den andre fremviste forfalskede identifikasjonspapirer. Begge ble pågrepet og fraktet til arresten.

Lekepistol førte til utrykning
TØYEN: En observant person kontaktet politiet klokka 21.16 torsdag kveld, etter å ha sett en ung gutt som gikk i Lakkegata i retning Botanisk hage med en pistol i hendene. Den tilsynelatende bevæpnede gutten var i følge med en kamerat. Flere politipatruljer ble umiddelbart sendt til stedet, og de stanset to gutter på henholdsvis 14 og 15 år som passet til beskrivelsen. Det viste seg at de var i besittelse av en lekepistol de skal ha kjøpt på et tivoli. Guttene ga frivillig fra seg lekepistolen til politiet, som vil destruere den.

Ble sittende igjen med restaurantregning
AKER BRYGGE: Et vennelag hygget seg i flere timer på en restaurant på Aker Brygge på nasjonaldagen. Da regningen for gildet skulle gjøres opp, oppdaget imidlertid restauranten at det manglet over tusen kroner. På dette tidspunktet hadde hele vennegjengen bortsett fra én person forlatt stedet, og vedkommende nektet blankt å legge ut for restbeløpet på vegne av sine venner. Restauranten tilkalte dermed politiet, som fortalte mannen at restauranten vil anmelde forholdet dersom det utestående ikke blir betalt i nær framtid.

Knuste rute hos gullsmed
CARL BERNER: En 25 år gammel mann ble innbrakt av politiet etter å ha knust en rute i en gullsmedforretning i Trondheimsveien litt etter klokka 21.30 torsdag kveld. Mannen ble plukket opp av en politipatrulje i området, og han har innrømmet forholdet.

Mann (19) innbrakt for ordensforstyrrelse
SENTRUM: Klokka 22.40 fikk politiet varslet fra flere vitner om en mann som løp langs Karl Johan og angivelig slo etter forbipasserende. En politipatrulje i området begynte å lete etter mannen, og fem minutter senere anhold de en 19-åring som passet til beskrivelsen. Vedkommende ble innbrakt til arresten, mistenkt for ordensforstyrrelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere