*Nettavisen* Nyheter.

Politikvinne styrer sikkerheten

Stabæk har ansatt Cecilia Jönsson (38) som sikkerhetssjef på Fornebu Arena.

04.02.08 00:04

Hun vil dermed få det overordnede ansvaret for sikkerhet, adkomst/transport samt parkering på Fornebu Arena. I tillegg vil hun ha koordineringsansvaret mot myndigheter og øvrige aktører på Fornebu.

Cecilia Jönsson er utdannet ved den svenske politihøyskolen i 1994 og kommer fra stillingen som kriminalinspektör på Länskriminalen vid Västra Götalands polismyndighet. Hun har bla. arbeidet på et utvekslinsgsprogram ved Organisert Kriminalitet hos politiet i Oslo i 2005 og 2006.

- Vi har lenge vært veldig bevisst på at vi ønsket en sikkerhetssjef med bred og tung bakgrunn, utover det rent arrangementsmessige. Vi er derfor veldig glad for at vi har fått med oss Cecilia, hun vil helt sikkert bidra positivt til den videre oppbyggingen av en sterk, profesjonell organisasjon, som skal utvikle og forvalte en av Norges mest spennende arenaer, sier Einar Schultz, leder av Fornebu Arena AS til stabak.no.

- Jeg gleder meg til det nye arbeidet. Jeg vet at jeg kommer til å arbeide i et positivt og kreativt miljø og at vi sammen kan arbeide for å få Fornebu Arena til å bli det fine samlingspunktet den skal være, sier Jönsson til klubbens hjemmeside.

Rekordkontrakter signert
Stabæk har også signert noen av de første store Fornebu-kontraktene. Lokalavisen Budstikka skal blant annet inn og få navnet sitt på den ene svingen, samt en av inngangene på den nye arenaen.

Også Scandinavian Property Development/Fornebu Prosjektene går inn som en hovedpartner for Stabæk Fotball og klubbens nye arena.

- Både varighet og omfang av disse avtalene er på et nivå vi ikke har sett i Stabæk tidligere. De reflekterer den verdi og det potensialet som nå ligger i klubben og arenaen, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Nå har vi to forlenget med to gode støttespillere vi har ønsket oss lenge. To regionale bedrifter som skal bidra til å bygge klubb og arena videre. Begge vil bidra med innhold i arenaen, lokal forankring og ressurser for videre utvikling. Begge har i mange år stått sammen med oss i våre opp og de få nedturene vi har hatt. (Budstikka siden forrige århundre.). Nå skal vi sammen sørge at alle hjerter banker hardere for Asker og Bærum og Fornebu” sier Jørgen Roll i Stabæk Event til stabak.no.

Les mer på www.stabak.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag