*Nettavisen* Nyheter.

Politileder ikke konfrontert med beskyldningene

Oslo (NTB): Politilederen som er siktet for grov korrupsjon, er ikke blitt konfrontert med beskyldningene om at han skal ha mottatt penger i bytte mot sensitiv informasjon.

TV 2 melder onsdag at bakgrunnen for siktelsen mot politilederen skal være mistanke om at han har gitt sensitiv informasjon til et narkotikanettverk i Bærum i bytte mot store pengesummer. Over minst fem år skal han ha mottatt minst to millioner kroner, sier kilder med kjennskap til etterforskningen ifølge TV 2.

Politilederen er foreløpig ikke blitt konfrontert med disse beskyldningene i avhør, sier forsvarer Jens-Ove Hagen til NRK.

- Siktelsen er veldig vag. Den går på en navngitt person, at han skal ha fått en form for vinning fra denne konkrete personen, men ingenting mer, sier han.

Etter det NRK får opplyst, stammer beskyldningene fra en siktet i narkotikasaken i Bærum. Forsvareren setter spørsmålstegn ved beskyldningene.

- Man kan jo bare spørre seg, hvis dette er riktig, hvilke motiver har vedkommende for å komme med slike beskyldninger? Under hvilke omstendigheter er det vedkommende har framsatt disse beskyldningene? (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.