*Nettavisen* Nyheter.

Politiloggene 1. juledag

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)

Enkelte politidistrikt har hatt en travel julaften og natt til 1. juledag. Se oversikten her.

25.12.10 15:25

Gutt (1) døde etter ulykke
En halvannet år gammel gutt døde av skadene etter at han ble rygget over i Vågsøy kommune fredag.

Les saken i Nettavisen her

Fjøsbrann i Sør-Fron
Rundt 20 melkekyr brant inne i en fjøsbrann i Harpefoss i Sør-Fron kommune i Oppland natt til lørdag, melder Gudbrandsdal politidistrikt ifølge gd.no .

Slo seg vrang på Gardermoen
En norsk 48-åring slo seg vrang på Oslo lufthavn Gardermoen ved 07.30-tida lørdag.

På grunn av passtrøbbel ble han nektet å reise til Egypt. Han skal ha truet både ansatte i SAS og medreisende og også sparket noen av de medreisende, opplyser politiet til rb.no. Mannen ble satt i arresten og anmeldes for ordensforstyrrelse.

Fredelig jul for Østfold-politiet
Flere tilløp til pipebranner, men tomme arrester og ingen utrykninger, melder Østfold politidistrikt ifølge f-b.no.

Brannmann fikk stige i hodet
En brannmann ble kjørt til sykehus for sjekk etter at han fikk en stige i hode under en brannutrykning på Otterøya i Nord-Trøndelag rundt klokka ett natt til lørdag, melder namdalsavisa.no .

Hjelmen tok det meste av støtet, men en pigg på stigen trengte gjennom hjelmen og ga brannkonstabelen en rift i hodebunnen, ifølge avisa.

Fant mann i veibanen
En forfrossen og ruset mann i 20-årene ble funnet liggende i veibanen i Drammensveien i Mjøndalen i Nedre Eiker natt til lørdag. Han fortalte politiet at han hadde inntatt GHB og ble sendt til legevakt for sjekk, melder dt.no.

Lastebil i grøfta
En 35 år gammel sjåfør fra Porsgrunn er sendt til sykehuset med ryggsmerter etter at lastebilen hans havnet i grøfta og kolliderte med en lysmast på Undrumsdalsveien lørdag formiddag, melder Vestfold politidistrikt. Politiet fikk melding klokka 10.36. Politi og ambulanse rykket ut til stedet.

Gjorde ikke opp for drosjetur
En drosjesjåfør fikk ikke oppgjør etter å ha kjørt en mann fra Drammen til Tønsberg. Passasjeren sa han skulle hente penger, men kom ikke tilbake. Sjåføren kontaktet politiet, som lørdag pågrep mannen, en 42-åring fra Tønsberg, og brakte ham til sentralarresten, melder Vestfold politidistrikt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.