RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politimann avviser fyllekjøring

(Illustrasjon)
Politimannen som er siktet for å ha møtt opp full på jobb, nekter konsekvent for promillekjøring.

– Jeg drakk alkohol inne i bilen først etter at jeg hadde parkert og slått av motoren. Jeg var ikke påvirket under kjøreturen til kontoret, skal mannen ha forklart i avhør med Spesialenheten, tidligere Sefo skriver BA.

Det var 25.oktober i fjor at den erfarne politioverbetjenten fra Bergensområdet ble frattat politiskiltet og suspendert etter å ha møtt opp beruset på jobb. Hans kollegaer hadde også mistanker om at han hadde kjørt bil i beruset tilstand.

Mannen skal lenge ha slitt med et alkoholproblem og skal ha forklart at han ønsket å snakke med noen kollegaer om problemet dagen han ble fratatt politiskiltet.

Overbetjenten har i det siste jobbet i halv stilling og mente han ikke var i tjeneste da opptrinnet fant sted. Nå er det opp til Spesialenheten å finne ut om mannen var i tjeneste. Det blir også etterforsket om mannen kan siktes for promillekjøring.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere