RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politimann drept i skuddveksling ved skole i Bulgaria

Sist oppdatert:
En politimann ble drept i en skuddveksling med en mann som hadde truet elever og lærere på en skole i Bulgaria, opplyser politiet.

Tre andre personer, samt gjerningsmannen, ble såret i skuddvekslingen, opplyser lokale myndigheter. Den 53 år gamle gjerningsmannen ble pågrepet etter skytingen

Mannen bodde sammen med sin mor i en leilighet tvers overfor en barneskole i byen Lyaskovets. Han lider av personlighetsforstyrrelser og hadde ikke gått ut av leiligheten siden 2011.

Etter at han hadde fremsatt gjentatte trusler mot barneskolen på grunn av bråk som var til plage for ham og moren, ble han forsøkt hentet av spesialpoliti fredag morgen. Mannen åpnet da ild mot politiet, drepte en politimann og skadde ytterligere tre personer.

Ifølge mediene hadde mannen fire skytevåpen, deriblant to rifler i leiligheten sin, til tross for at våpenlisensen hans hadde utløp for fire år siden. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere