RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politimann drept i USA – mann pågrepet

En mann er pågrepet etter at en politimann ble skutt og drept i Memphis søndag. Omstendighetene rundt skytingen er uklare.

31 år gamle Terence Oldridge var ikke på jobb da han ble skutt flere ganger søndag ettermiddag. Han ble kjørt til sykehus, men livet hans sto ikke til å redde.

Politimesteren i Memphis, Toney Armstrong, sier en person er i politiets varetekt. Den pågrepne er en 29 år gammel mann. Han er tidligere dømt for væpnet ran av en bank og var ute på prøve før han ble pågrepet. Ifølge politikilder er han nå siktet for overlagt drap, men Armstrong ville ikke bekrefte dette.

Politimesteren sier etterforskningen pågår og at «detaljene er ulne» omkring skytingen. Den første meldingen til politiet gikk ut på at det hadde blitt skutt i en bolig i forstaden Cordova.

Oldridge er den fjerde politimannen som er drept i Memphis på litt over fire år. Det er bare et par måneder siden Armstrong snakket med pressen etter at en av hans ansatte var drept.

– Jeg trodde ikke vi skulle være her igjen etter så kort tid, sier politimesteren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere