Politisk selvmord fra Ap?

Stem på oss - få høyere skatter. Og Senterpartiet på kjøpet. Det er Arbeiderpartiets valgslagord, mener TV 2 Nettavisens uavhengige debattskribent Henrik Færevåg, og spør om Ap begår politisk selvmord. Hva mener du?

Det kan virke som om noe er alvorlig galt fatt i Arbeiderpartiet. Bare ett år foran stortingsvalget fylles høyresidens ammunisjonslager til randen.

Først med «the kiss of death» fra Senterpatrtiet, som lover å gå i regjering med Arbeiderpartiet om situasjonen skulle tilsi det. Bare det vil antagelig skremme brorparten av de ikke-frelste, de som vurderer å stemme Ap. Stem Jens - få bøndenes fagforening på kjøpet.

Som om ikke dette var nok, har Jan Davidsen gått ut og krevd høyere skatter på vegne av sine (Fagforbundet - de offentlig ansatte bl.a.) som vet at dersom ikke skattene blir høyere, så blir det ikke rom for flere ansettelser i offentlig sektor. Gud forby, en måtte muligens si opp en eller to til og med.

Kanskje ikke det mest effektive valgslagordet vi har hørt, men helt klart ett av de mest originale: Stem på oss - få høyere skatter. Og Senterpartiet på kjøpet.

Er du enig med Færevåg? Delta i debatten her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.