*Nettavisen* Nyheter.

Politiske møter avlyses i Trondheim etter koronasmitte

Ordfører Rita Ottervik, her på plass da Trøndelag Arbeiderparti avholdt fylkesårsmøte på Clarion Hotel og Congress Trondheim 29. august, avlyser nå politiske møter i Trondheim kommune.

MØTESTOPP: Ordfører Rita Ottervik, her på plass da Trøndelag Arbeiderparti avholdt fylkesårsmøte på Clarion Hotel og Congress Trondheim  29. august, avlyser nå politiske møter i Trondheim kommune. Foto: Heiko Junge (NTB)

Ordfører Rita Ottervik i Trondheim avlyser politiske møter etter at en bystyrerepresentant har fått påvist koronasmitte.

Ottervik sier til Adresseavisen at flere politikere er satt i karantene i påvente av prøvesvar, men kan ikke svare på hvor mange.

Det var bystyrepolitiker Alida Johanne Domaas (SV) som testet positivt for koronaviruset. Hun er nå i isolasjon i Oslo, men har deltatt på møter i både Trondheim og Oslo den siste tiden.

Bystyrepolitikeren sier hun har ringt de hun har vært i nærheten av, og ordfører Ottervik sier det er få bystyrerepresentanter som har hatt nærkontakt med SV-politikeren. Formannskapsmøtet tirsdag og andre møter avlyses likevel for å være føre var.

– Alle vararepresentanter og bystyrerepresentanter er oppfordret til å være ekstra obs på symptomer og ha lav terskel for å teste seg, sier Ottervik.

(©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.