RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Polydisplay sliter med finansiering

Sist oppdatert:
Unoterte Polydisplay og gründer Thor Kamfjord forbereder seg på markedsføring av sin skjermteknologi, men sliter med finansieringen
Polydisplay fikk et underskudd på 4,9 millioner kroner i første halvår, etter inntekter på 0,6 millioner.

Selskapet arbeider med skjermteknologgi, blant annet for Forsvaret, og melder at det skal settes fokus på salg og markedsføring i første halvår 2005.

Men likviditeten er et problem. Det ble hentet inn penger med et konvertibelt lån på 3,4 millioner i februar.

- Endringer i Forsvarets strategi for bl.a. inngåelse av FOU-kontrakter har resultert i vesentlige forsinkelser i betaling av utførte arbeider og dermed dårligere likviditet for PolyDisplay. Dette har videre hatt innflytelse på selskapets ressurser med hensyn til produktutvikling og testsalg. Selskapet har utsatt flere ansettelser og aktiviteter tilknyttet både FoU og salg, heter det.

- Dagens kursnivå vanskeliggjør emisjon i det norske finansmarkedet. Det arbeides med en rekke aktiviteter for å sikre kapital på andre måter, blant annet ved samarbeid med større internasjonale aktører, heter det.

- Styret arbeider med å sikre selskapet nødvendig mellomfinansiering for å opprettholde et forsvarlig fremdriftsnivå inntil bredere finansielle løsninger kommer på plass, heter det videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere